oblivion.


Underbart

Jag trodde det skulle vara jobbigt att vara au pair. Och visst det har sina stunder då man bara är arg och tjurig, men det är kanske 10% av tiden. Resten är helt underbar. Det är oftast bara morgonen som är lite knölig, sen efter jag hämtat dom från skola och dagis är alla hur glada som helst. 
3 saker som hände idag

1. Jag tvättade mina byxor i diskmedel  av misstag. Den flaskan och tvättmedels flaskan stod jämte varandra och såg nästan exakt likadana ut.

2. Anita blev arg på mig och skrek och grät för att hon inte fick en cupcake. Hon kom däremot tillbaka när hon hade lugnat ned sig och sa förlåt.

3. Jag impuls beställde lite kläder från forever21. Finns bara en forever21 affär i hela Skottland, i Glasgow. Där jag aldrig är. Hur som helst var det inte så mycket och bara basic saker. 

Ben freaking HOWARD

Inte nog med att jag förbeställde Ben Howords nya album förra veckan. Tack vare det kunde jag igår köpa biljetter till hans konsert i Edinburgh i december!!! 
Svävade på moln hela dagen igår och var full av energi. Så naturligtvis är jag helt borta idag. 

La mig i soffan efter jag och Anita hade ätit lunch så då kom hon och la en filt över mig sa godnatt och sprang iväg och lekte. Visserligen lekte hon i samma i rum, så sova kunde jag ju inte. Inte för att jag hade gjort det ändå. Men tanken som räknas!

Bilder från dagenFrukost


Sötaste bäcken någonsin! Hittade den under min promenad.

the science of sleep

Emma, förlåt men jag kommer antagligen inte bli bättre på att uppdatera bloggen. Jag är ledsen, det spelar ingen roll hur mycket du tjatar.
 
Har varit en ganska lugn helg. I fredags åkte jag med Anna och barnen till Galashiels, fikade lite och handlade. På kvällen sen åt vi chinese take away och drack massa vin. Iain hade varit borta på kurs hela veckan så vi alla satt och pratade hela kvällen.
 
Igår, lördag, låg jag och sov fram och tillbaka fram till klockan 4 ungefär sen kom Anita upp och knackade försiktigt på dörren och sa att det var lunch/middag. Efter det hängde jag med Anna och Iain resten av dagen och kvällen. Drack kaffe, jag och Anna var ute och gick och sen när vi kom tillbaka kollade vi på film. Så det har varit väldigt lugnt. Filmen kan vara något av det konstigaste jag sett. The science of sleep heter den. Efteråt bara tittade jag och Anna på varandra och så ut som stora frågetecken. Ingen av oss fattade meningen med filmen. Men men nu vet vi att den inte är värd att se.
 
Idag hade jag tänkt gå in till town square till bokaffären och the pharmacy, men det är tyvärr stängt så vet inte riktigt vad jag ska göra. Funderar på att gå den där in i helvetes långa rundan jag gick förra helgen, men vet inte om jag orkar.

Town Center, Galashiels


Och en bild från caféet vi var och fikade på.

Min torsdagkväll

Memory lane

Har äntligen satt uppe lite grejer på min vägg. Eller ja det är en dörr men ändå. Målade med Anita idag och ville sätta upp teckningen och när jag ändå var igång satte jag upp Alice brev och bild hon skickade med när jag åkte. Önskar bara att jag hade mer grejer att sätta upp...

Älskar att skriva brev så tror jag ska köpa lite brevpapper och och frimärken och sätta mig ner och skriva till alla. Både där hemma och alla som är utomlands.

Ska beställa hem lite bilder att sätta upp också.
Andra dagen

Igår var då barnens första dag på dagis och i skolan. Och ja det gick väl hyfsat bra ändå. Anita ville inte bli lämnad på dagis men det var inte super mycket tårar. Albin var det inga problem för, han blev bara lite förvirrad när det bara var jag där för att hämta honom, han trodde nämligen att hans pappa skulle vara med. Men det gick bra ändå. Han ville dock inte gå till skolan idag. Men det gick också bra så småningom.

Så idag var jag och Anita i parken efter dagis och nu har vi ätit lite lunch och ska snart iväg och hämta Albin efter skolan.
into the wind

Har legat hela dagen och försökt få mig själv att gå ut. Fungerade inte så bra med tanke på att jag faktiskt somnade. Men efter maten ikväll övertalade min host-mom mig att gå ut. För min största (och egentligen enda riktiga) anledning var att det blåste så in i helvete ut och att jag då kommer frysa. Då påminde hon mig om att jag faktiskt blir varm när jag går och jag kan ju gå en liten runda. Så jag gick till slut från det här 


Till det här 


Och ja jag var så högt upp bland bergen/kullarna att jag såg hela staden och då var ändå inte högst upp.


.

Följ min blogg med Bloglovin