Sunday afternoon

Tydligen tycker autocorrect att sunday är samma sak som syndat. I vanliga fall skulle jag hålla med. Men för tillfället så gör jag inte det. Jag är inte bakis, jag har inte gjort något olagligt eller brutit mot ett enda av de 10 budorden. 
Livet är väldigt konstigt just nu. Vet inte hur man ska förklara. Men sen är jag ju som jag är och undviker allt som gör det konstigt. 


Men men. Känns inte som att det händer så mycket trots att det händer grejer hela tiden. Hela gänget var här förra helgen. Mamma var här fredag till lördag förra helgen. 


Hade kursstart i veckan och fullproppat med föreläsningar som i efterhand har känts meningslösa. Jag var på Magnus Betnér här i Jönköping i onsdags. Drack kaffe med Emma och Johan igår innan jag stack till Nicole och Hanna och kollade på grinchen, åt godis och pratade i flera timmar samtidigt som vi lyssnade på vinylskivor. Det händer något i princip varje dag. Ändå tjurar jag över att livet är tråkigt. Vill att något spännande händer. Lite drama och vardagsrutiner skulle sitta fint.