on top

Allting är ju lite upp och ner i livet men den senaste månaden har verkligen varit så perfekt. 
Festerna har varit helt underbara, skolan flyter på och börjar bli roligt och vännerna, ja dom är nog det bästa.
 
Innan jag började skolan var jag så orolig att jag inte skulle hitta vänner i klass med dom jag redan hade. Men nu förstår jag inte varför jag ens var orolig. Dom är helt fantastiska och tack vare dom har jag verkligen the time of my life.
 
På tal om the time of my life. Om ett år kommer jag inte längre bo innanför Sveriges gränser. 
För lite mer än en månad sen kunde man söka utlandsstudier genom skolan och sista ansökningsdagen satt jag där och tittade och listade skolor. Det var mest för att jag var nyfiken, jag hade tidigare bestämt mig för att inte söka överhuvudtaget. Men jag missade den stora texten längst upp på sidan där de informerande om att man aldrig trycker på en skicka in ansökan knapp utan när man listar upp skolor så sparas det automatiskt om man inte tar bort dom.
Som sagt missade jag det och fick ett mail i onsdags om att jag hade kommit in på ett universitet i Rotterdam, Holland. 
Jag har inte blivit officiellt antagen av skolan än, men enligt skolan är det sällan dom säger nej till studenterna dom nominerar.
Jag bestämde mig iallafall efter ett tag att det är klart att jag ska åka. Åker jag inte gör jag det av rädsla och det vill jag inte. För jag vet att det kommer vara så kul när jag är där. 
 

Sarah skriver:

Familjemys e alltid najs :)


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar