5 dagar

Har nu varit hemma i fem dagar och det känns mest som om jag aldrig varit borta. Det känns som om jag varit hemma i flera veckor, har hunnit med så jävla mycket. Knappt haft en ledig stund känns det som. Träffat släkt och vänner hit och dit, firat jul och festat. 

Här är lite bilder iallafall.









Vet inte om jag kommer fortsätta blogga nu när jag är hemma igen. Vi får se helt enkelt. 

Tillbaka i Sverige

Nu är min tid i Skottland officiellt över. Jag är tillbaka i Sverige. Har återförenats med vänner och familj och kunde inte varit lyckligare. Kommer sakna familjen enormt mycket men vet att jag är lyckligare här. 


The end

Sista dagen med barnen idag. Sista dagen jag jobbar som au pair. Måste säga att det är lite av en bitterljuv känsla, säger man så? Det känns skönt men ändå inte. Ja ni fattar. Kommer sakna dom små filurerna så mycket. Visst att dom kan vara irriterande och jobbiga, men det är typ 2% av tiden. De resterande 98% är dom så söta och gulliga. 

Hur som helst ska det bli skönt att komma hem på söndag och veta att pappa står på flygplatsen och väntar på mig. 

Men nu har jag två hela dagar kvar här i Selkirk och jag vet inte vad jag ska göra. Jag har inte så mycket kvar att varken städa eller packa. Skulle ta max en timme. Så jag kommer antagligen hänga efter Anna, Iain och barnen som en liten svans och bara hallå prata och umgås med mig nu!
På söndag kör Anna mig till flygplatsen och vi åker ändå ganska tidigt, 10 på morgonen åker vi nog absolut senast. Och då har jag typ en och en halvtimme på flygplatsen innan jag åker först till Stockholm och sen därifrån till Göteborg. Sen bor jag helt plötsligt hemma i Sverige igen....






8 dagar

Om 8 dagar är jag påväg hem. Hem till Sverige, hem till lilla Anderstorp, till min familj och mina vänner. Och jag längtar så mycket. Självklart är jag samtidigt ledsen över att jag lämnar Skottland, Anna, Iain och barnen. Men jag vet att det här är det bästa för mig just nu. 
 
18.05 den 21 december landar mitt flygplan på Landvetter och när jag kommer av planet, hämtat mina väskor och allt det kommer Lovisa och Emma stå där och vänta på mig! Det första jag ska göra när jag sen kommer till lilla Anderstorp är att hälsa på pappa. Sen åka hem till mamma. Redan dagen efter ska jag få träffa min syster och hennes familj. Ska dit halv ett på måndagen och äta lunch.
 
Känns nästan som ett litet julmirakel att jag faktiskt fick komma hem till jul.
 
 
Mamma och jag förra julen
 

my year in music.

Mitt musikår 2014 på spotify.
När du lyssnar på musik på spotify lagrar dom all data om vilka låtar du lyssnat på och gör det tillgängligt för oss användare att sedan blicka tillbaka på vad man lyssnat mest på.
 
 
 Baserat på all denna data gjorde de också en spellista med musik som dom tror att jag skulle gilla.
 
 

ugh

Helt ärligt jag varenda gång jag går någonstans.





Ben Howard 6/12-2014 Usher Hall Edinburgh

Jag tänker inte ge mig in på att försöka beskriva hur konserten var. Mina ord kommer aldrig räcka till. Mest passande är nog magiskt. Så jag får helt enkelt låta bilderna tala för sig själva.
 
 
 
Vill visa er lite videos också... Men jag orkar inte ladda upp på youtube bara för att lägga upp här.

Brev från Australien

Hela förra veckan satt jag nästan och väntade på att posten skulle komma. Väntade på ett brev från Australien. Ett brev från Dragana. I torsdags kom det. Ett brev som innehöll två brev och en nyckelring av känguruläder. Ett brev som skrevs för några månader sedan efter mitt hade kommit fram och ett som var skrivet nyligen. Och jag har inte varit lyckligare. För brev är det bästa jag vet, speciellt brev från mina vänner. 
 
 

Ben Howard helgen

Helgen jag väntat på är äntligen här. Ikväll ska jag Emma och Bella äntligen på se Ben Howard live igen. Denna gång här i Edinburgh istället för i Köpenhamn. 

Emma kom igår och vi gick i lite affärer, gick till hotellet och checkade in och gick sedan ut och åt på en spansk tapas bar (namnet la jag aldrig på minnet) och vandrade sedan vidare till någon random pub och bara satt och tjötade.







Blondie



Min nya blondafrisyr för er som inte tidigare skådat detta.